Prèns Dylan I

KV De Brikkebekkers

 

Prins Dylan Den ierste

 

 

 

Op zondag 18 november 2018 maakten we eindelijk onze jubileumprins bekend!

 

Onder begeleiding van de ex-prinsen van Rekem en op de tonen van zijn favoriete band "Rowwen Hèze" stapte onze jubilemprins Dylan Den Ierste uit de Brikkebekkersdoos.

 

Dylan Stevens, 26 jaar, is de kleinzoon van één van onze oprichters en eeuwige voorzitter Gerard Stevens. Hij is de zoon van Eric Stevens (die hem 11 jaar geleden voor ging als prins van Rekem) en hij moet "nonk" zeggen tegen Marc Stevens, ook al Brikkebekkerprins geweest. Zijn mama Chantal en broer Niels mogen de portefeuille opentrekken om hun zoon/broer goed te sponsoren tijdens dit jubileumjaar.

Dylan woont op de Heirbaan in Rekem en is een geboren en getogen Rèkemenèèr! Zijn vriendin Anke moet haar prins een jaartje delen met de carnavalsgekken uit Rekem en omstreken. En met veel fierheid, hebben we al gehoord.

 

Dylan is 1x11 lid van de Brikkebekkers. Hij is ook één van de drijvende krachten achter het bouwen van de Brikkebekkerpraalwagen.

 

Dylan! Van harte gefeliciteerd en we weten nu al zeker dat dit een geslaagd jubileumjaar zal worden met zo'n prins die het rood-geel-groen bloed duidelijk heeft stromen doorheen de aderen! 

 

Hou alvast zaterdag 15 december vrij in uw agenda, want dan zal Dylan zijn prinsenbal plaatsvinden in het OC Kleinveld te Rekem! Meer info volgt nog.

 

DYLAN, ALAAF ALAAF ALAAF!!!

Contacteer ons

 

info@brikkebekkers.be

stevensmarc@pandora.be

 

KV De Brikkebekkers

 

© Copyright. All Rights Reserved.